Miten toimintaan mukaan?

Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Raumalla insinööriopintoja suorittava opiskelija. RaunIO on Insinööriliitto ILRY:n paikallisjärjestö, jolloin liittyessäsi Insinööriliittoon, liityt myös samalla omaan paikallisjärjestöösi Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:hyn. Insinööriliiton huikeiden etujen lisäksi saat myös paikallisella tasolla alennusta RaunIO:n järjestämien tapahtumien lippuhinnoista, sekä lisäksi myös monista RaunIO:n tuotteista, kuten esimerkiksi opiskelijahaalareista. Insinööriliiton opiskelijajäsenyys maksaa 30€ kerralla koko opintojen ajan, tai mikäli opintosi kestävät yli 5 vuotta, maksat 30€ vuodessa opiskelujesi loppuun asti.

Voit tutustua Insinööriliiton etuihin sekä opiskelijajäsenyyteen tarkemmin TÄÄLLÄ


RaunIO ry:n hallitukseen?

Kiinnostaako sinua vaikuttaa alueesi insinöörielämään aitiopaikalta? Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry järjestää joka syksy jäsenistölleen sääntöjenmukaisen syyskokouksen, jossa valitaan hallituksen kokoonpano seuraavalle vuodelle. RaunIOn hallituspesti kestää aina yhden kalenterivuoden kerralla ja hallitukseen voi hakea jokainen asiasta kiinnostunut RaunIOn opiskelijajäsen. Ennen syyskokousta pyrimme järjestämään vielä infotilaisuuden, jossa kerromme tarkemmin hallitustoiminnasta.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat kuulla lisää, voit ottaa meihin yhteyttä ”Ota Yhteyttä” välilehden kautta löytyviä kanavia pitkin, taikka tulla toimistollemme keskustelemaan asiasta.


Yhteyshenkilötoiminta

Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n yhteyshenkilönä toimit yhteydessä hallitustoimijoiden ja tavallisen opiskelijajäsenistön kanssa. Välität tietoja, uutisia ja mielipiteitä suunnasta toiseen ja aktiivisesti edistät Raumalaista insinööriopiskelijaelämää aivan ruohonjuuritasolla. Yhteyshenkilönä toimiminen luo myös hyvän pohjan hallitustoiminnalle, sillä vaikka et olisi hallituksen jäsen, voi yhteyshenkilönä toimia kuka tahansa toimeen valittu Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n jäsen. Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta, voit laittaa viestiä ”Ota Yhteyttä” välilehden kautta, taikka tulla toimistollemme keskustelemaan asiasta tarkemmin.

 

 

Yhteyshenkilötoiminnan ohjesäännöt

1 § Yhteyshenkilöiksi voidaan valita Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n jäsen RaunIO ry:n hallituksen toimesta.

2 § Yhteyshenkilöksi voi hakea ympäri vuoden ja kalenterivuoden lopussa halukkaat jatkavat yhteyshenkilöt käydään uuden hallituksen kesken läpi.

3 § Yhteyshenkilöt saavat osallistua hallituksen kokouksiin hallituksen kutsuessa heidät paikalle. Hallituksen kokouksissa yhteyshenkilöillä ei ole esitys- tai äänioikeutta ja heidät voidaan poistaa kokouksesta tarpeen vaatiessa.

4 § Yhteyshenkilöillä ei ole nimellistä vastuuta yhdistyksen toiminnasta joten,
Yhteyshenkilöt eivät ole oikeutettuja yhdistyksen rahaliikennettä koskevaan
toimintaan.
Yhteyshenkilöillä ei ole oikeutta toimiston avaimiin tai RaunIO ry:n tunnuksiin.
Yhteyshenkilöillä ei ole oikeutta olla toimistolla yksin.

5 § Yhteyshenkilöiden toiminta ei saa olla Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n tai sen jäsenistön etujen vastaista.

6 § Yhteyshenkilöt eivät saa toiminnallaan vahingoittaa Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n mainetta tai omaisuutta.

7 § Jokaisen yhteyshenkilön tulee noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja päättävien elinten päätöksiä.

8 § Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry jakaa toimiston Rauman Liiketalousopiskelijain Kilta ry:n kanssa. Toimiston käyttäytymisohjeet ovat heidän välisessään sopimuksessa. Yhteistoimiston vuoksi RaunIO ry:n yhteyshenkilöiden toiminta toimistolla on rajattua.

9 § Yhteyshenkilö voi erota tehtävästään ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai puheenjohtajalle.

10 § Hallitus voi erottaa yhteyshenkilön toiminnasta, mikäli tämän toiminta saattaisi aiheuttaa tai on aiheuttanut Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:lle tai sen jäsenistölle haittaa.

11 § Kaikki Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry:n hallituksen jäsenet ovat velvollisia yhteyshenkilöiden toiminnan seurantaan sekä siitä puheenjohtajistolle raportoimiseen tarpeen vaatiessa.

(Päivitetty 29.01.2024)