Haalarit

Haalarit kuuluvat jokaisen opiskelijan perusvarusteisiin. Insinöörit erottaa punaisista, merenkulkijat sinisistä ja tradenomit mustista haalareista. Porissa SAMK:in opiskelijoilta löytyy lisäksi vielä pinkkejä ja vihreitä haalareita.

Teemme syksyisin tilauksen ensimmäisten viikkojen aikana, joten jos kaipaat itsellesi haalareita, kannatta heti koulun alussa olla hereillä!

Haalarimerkit

Toimistosta voit ostaa erilaisia koristeita haalareihisi. Meiltä löydät RaunIOn oman merkin, sekä muutamia muita malleja. Omia merkkiehdotuksia saa tulla myös meille esittämään!

Haalarimerkkejä saa useimmista tapahtumista ja bileistä osallistumisen ”palkintona”, mutta niitä voi myös hankkia useista valtakunnallisista opiskelijatapahtumista. Näissä eri kaupunkien paikallisyhdistykset myyvät usein omia merkkejään.

Laulumatti

Laulumatti kuuluu insinöörien perinteikkäisiin varusteisiin. Laulumatista löytyy tunnettuja ja tuntemattomampia lauluja hieman muunnelluilla sanoilla. Tätä insinöörin vakivarustetta voit hyödyntää tapahtumissa ja illanistujaisissa, joissa lauletaan juomalauluja ja kirjoitetaan terveisiä uusille tuttavuuksille kirjan sivuille.

Laulumatteja myytävänä RaunIOn toimistolla, 5€/kpl.

Imppulakki

Insinöörilakki, eli imppulakki on violetti insinöörikulttuurin tunnus, jota käytetään insinöörimäisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lakin käyttöoikeus on kaikilla insinööritutkinnon suorittaneilla ja insinööriksi opiskelevilla, ensimmäisen opiskeluvuoden vapusta lähtien. Lisätietoa imppulakista löydät TÄÄLTÄ.

RaunIO ry tekee joka kevät vapun lähestyessä kimppatilauksen, jolloin lakin saa hieman huokeammalla hinnalla. Raumalla lakkikulttuuri on vielä hieman näkymätöntä, mutta toivoisimme tähän muutosta tulevina vuosina!