Tervetuloa kouluun uudet opiskelijat!

Jälleen on orientaatioviikko potkaistu käyntiin ja uudet opiskelijat saapuneet kampukselle. Vaikka korona epidemia heittääkin varjoaan koulunalkuun, pyritään pitämään kivaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Näiden ensimmäisten päivien aikana varmasti informaatioryöppy on niin valtaisa, että aivan kaikki ei jää mieleen. Ei huolta, aina voi tulla kysymään tapahtumista, järjestelmistä, käytännöistä ja mistä vaan meiltä RaunIOn toimistolta. Toimimme teidän lisätuutoreina, oikeiden tuutoreiden lisäksi. Toimistolle saa tulla aina hengaamaan kun ovi vain on auki ja kahvia saa juoda ja keitellä täysin vapaasti. Jos koet olevasi suuri kahvinkuluttaja, voit myös tuoda henkilökohtaisen kuppisi toimistolle.

Yksi tärkeimmistä muistettavista asioista on haalarien tilaus. Se tapahtuu keskiviikkoon 2.9.2020 mennessä RaunIOn toimistolla Kanali-kampuksella. Meillä pääset sovittamaan kokoja ja tekemään tilauksen, kunhan joku RaunIOn hallituslainen on paikalla. Pyrimme olemaan toimistolla orientaatioviikolla vähintään 9.30-12.30 välisenä aikana, mutta useimmiten näidenkin aikojen ulkopuolella. Hinnat haalareille ovat Insinööriliiton jäsenille 45€ , sekä ei-jäsenille 65€. Jos pohdit vielä jäsenyyttäsi, voit siirtää maksua enintään 2.9.2020 asti. Uusille opiskelijoille on 1.9.2020 infotilaisuus Insinööriliitosta ja sen eduista, joka varmasti selkiyttää omia ajatuksia. Jos et pääse kampukselle esimerkiksi sairauden tai mahdollisen korona karanteenin vuoksi, voit myös lähettää meille sähköpostitse tilauksen haalareista, osoitteeseen raunio@rauniory.fi. Tarvitsemme vain nimesi, haluamasi haalarikoon, millä alalla opiskelet ja oletko liittymässä jäseneksi liittoon. Voimme lähettää näissä tapauksissa laskun haalareista sähköpostiisi.

Tulevat tapahtumat varmasti kiinnostavat myös tuoreita opiskelijoita ja näistä voimme mainita 2.9.20 järjestettävät Loikka Beach Gamesit ja Back to School -bileet. Loikka Beach Games on Sammakkon järjestämä päivätapahtuma Otanlahden rannalla, jossa halukkaat voivat joukkueineen osallistua beach futis- tai rantalentisturnaukseen. Vaikkei joukkueen mukana osallistuisikaan tapahtumaan, voi rannalle lähteä tietysti kannustamaan ja nauttimaan tapahtumasta. Otanlahden Rantatalo palvelee tapahtumaväkeä. Tapahtuman Facebook-sivulta löytyy lisätietoja ja linkki osallistumiseen turnauksiin.Back to School -bileet ovat syksyn ensimmäiset suuremmat pippalot, joista ei kannata olla myöhässä! Yökerho Domino toimii tapahtumapaikkana ja liput pitää ostaa ennakkoon Kide.app-sovelluksen kautta. Tapahtuman Facebook-sivu toimii tässäkin tiedonjanoisille.

Tervetuloa uusille opiskelijoille ja toivottavasti tullaan hallituksena teille tutuksi!