Gotta Patch Em All

Terve ja hei!

Jos koet halua päästää sisäisen Picassosi valloilleen ja tunnet intohimoa (tai et) haalarimerkkien suunnittelua kohtaan, saatat olla juurikin etsimämme henkilö. Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry etsii nyt uusia hauskoja, ovelia ja näyttäviä haalarimerkkejä kokoelmiinsa. Ainoa kysymysmerkki tässä eeppisessä ajatuksessa on merkin/merkkien ulkoasu. Suunnittele yksin tai yhdessä kavereiden kanssa haalarimerkki ja lähetä suunnitelmasi meille sähköpostitse, tai tuo suunnitelmasi fyysisessä muodossa RaunIO:n postilaatikkoon koulun aulassa. Juuri sinun suunnittelema merkki voi hyvinkin olla seuraavien merkkien joukossa joita tilaamme!

Jos siis,
a) päässäsi on hyvä idean merkille
b) osaat piirtää sen edes jotenkuten paperille/tietokoneelle
c) haluat kehuskella suunnitelleesi kaverisi haalareita koristavan merkin,
ota vapaa-ajallesi hieman aikaa ja suunnittele haalarimerkki!

Muistathan kirjoittaa nimesi ja luokkatunnuksesi suunnitelmasi yhteyteen jotta voimme palkita sinut onnistuneesta merkistä!

Ei muutakun kynät ja hiiret sotkemaan!!!