Puheenjohtajan terveiset

Moro!

Viimeinen koulupäivä Raumalla saatiin päätökseen, ja hallitus vetäytyy viettämään ansaittua lomaa. Alkuvuodesta koulujen jatkuessa toimistolla alkaa uuden hallituksen valtakausi. Tämä tarkoittaa sitä että itsekin jättäydyn hieman sivumpaan, ja luovutan Thorin Mjölnir -vasaran kaltaisen puheenjohtajanuijan Otto Harjulalle.

Tässä haluaisinkin kiittää kaikkia opiskelijoita, muita paikallisyhdistyksiä, Insinööriopiskelijaliittoa, LäSIO :ta, SATI :a, Rauman Insinöörejä, Kilta ry :tä sekä erityisesti muuta hallitusta 2015. Tapahtumarikas vuosi on nyt päättymässä ja voin todella sanoa että hauskaa on ollut. Muutama ärräpää on voinut tulla välillä ja hajoamisen käyrä on ollut vähintäänkin eksponentiaalinen. Näin jälkeenpäin ajateltuna se kaikki oli kuitenkin hyvin pientä siihen hyvään nähden mitä porukalla saatiin aikaan. Jos joskus pitäisi valita suosittelenko yhdistystoimintaa vai en, olisi vastaus ehdoton kyllä.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja nähdään taas ensi vuonna. Hyvää joulua ja uuttavuotta!

– Severi Suni