Pikkujoulut 3.12.

Joulutorttu mielessä, jouluglögin maku kielellä ja joululaulut korvissa! Tämänkaltainen on kutakuinkin pikkujouluja viettävä henkilö.

Tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii Etappi 22. Illan aikana on tiedossa pientä ohjelmaa ja yhdessäolosta nauttimista. Tapahtuma on perinteisesti ollut hieman ”fiksumpi”, eli jätetään tälläkin kertaa haalarit naulakkoon ja pistetään hieman parempaa päälle.

Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät täältä

————————————————————————-
HEP!

Jos tunnet tarvetta päästää taiteellinen sinäsi valloilleen, olisi pikkujoulujen valokuvaajalle tarvetta. Tarkoituksena olisi taltioida siis opiskelijoiden pikkujouluista valokuvia tuleville vuosille. Joten jos omistat kameran, osaat ottaa hyviä valokuvia ja uskoisit pystyväsi illan aikana räpsimään muutaman kuvan, tule juttelemaan meille rauniolaisille. Kuvaajalle tiedossa pienimuotoinen palkkio kiitokseksi 😉Porojoulu