Mukaan yhdistystoimintaan!

Hei sinä Raumalla insinööriksi opiskeleva henkilö! Oletko kiinnostunut yhdistystoiminnasta? Onko sinulla palava halu saada näppisi mukaan tapahtumien järjestämiseen? Haluatko pitää huolta insinööriopiskelijoiden asemasta? Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin kyllä, olet yksi etsimistämme henkilöistä. RaunIO etsii jatkuvasti aktiivisia, huumorintajuisia, toimeliaita ja innovatiivisia opiskelijoita yhteyshenkilötoimintaan. Yhteyshenkilöiden tehtävät vaihtelevat aina haalareiden ja merkkien myymisestä tapahtumien järjestämiseen. Yhteyshenkilötoiminta ei sido opiskelijaa mihinkään, vaan on täysin vapaaehtoista toimintaa normaalin koulunkäynnin ohella. Toiminnassa mukana oleminen on antoisaa, ja siinä pääset näkemään ja kokemaan paljon. Aikaisempaa kokemusta ei yhdistystoiminnasta tarvitse.

Jos kiinnostuksesi heräsi, tule käymään juttelemassa meille RaunIOlaisille toimistolla kahvikupposen äärellä. Voit myös rohkeasti nykiä hihasta koulun käytävillä jos tahdot!

-Severi